Cosmina Grigore | trainer

PREZENTARE
Consilier în nutriție, primul Patient Coach din Romania, instructor de Pilates, a urmat cursuri de nutriterapie și nutrigenomica și a fondat Asociația Imunis.
Cosmina Grigore este specializată în alimentația pacienților cu cancer, dar lucrează și cu persoane cu diferite alte afecțiuni precum dezechilibre hormonale, boli autoimune, sindrom metabolic sau probleme gastrointestinale.
Este dedicată prevenției bolilor moderne, drept urmare organizează în fiecare an seria de tabere Immunity Retreat dedicată antrenării pentru un sistem imunitar eficient, dar și o serie de programe de wellness, atât individuale, cât și corporate.
Prin Asociatia Imunis, a derulat proiecte inovatoare, unice în România, precum Caravana Noul Pacient cu Cancer sau Școala pentru prevenție și vindecare. În fiecare săptămână consiliază pacienții diagnosticați cu cancer de la Spitalul Colentina si dezvoltă permanent programe dedicate educării și informării pacienților astfel diagnosticați.
De asemenea, consiliază pacienții clinicilor Donna Medical Center și Quantum Therapy.
În 2016 a primit trofeul Femeia Anului la secțiunea Inițiativă pentru semeni în urma proiectelor derulate pentru pacienții diagnosticați cu cancer.
În 2013 a fost și ea diagnosticată cu cancer, fapt care a determinat-o să își dorească să învețe tot mai mulți oameni să prevină astfel de diagnostice puternice. Este adepta unui stil de viață activ, echilibrat, autentic. Promovează mișcarea, alimentația personalizată, somnul odihnitor si relațiile armonioase.
Consideră că echilibrul nu poate fi atins decât prin multă determinare și perseverență.
Este un model pentru mulți dintre pacienții pe care îi inspiră zilnic prin felul de a fi și a gândi.
În ce privește alimentația, nu crede în diete pe termen lung și nici în abordări extreme.
Consideră că putem folosi anumite programe alimentare pentru perioade limitate de timp pentru a ne re-echilibra organismul.
Pe termen lung, Cosmina consideră că trebuie să ne ascultăm copul și să îi oferim o alimentație vie, colorată, nutritivă, care să ne ofere suportul energetic de care avem nevoie, dar și plăcerea de a mânca, de preferat în compania persoanelor dragi.
Dezvoltat de WEO