Anca Niță Dance Sport Academy 0727878638

Cosmin Adrian | master trainer

PREZENTARE
Cosmin Adrian, născut în Constanța, România, este actual masterand la Universitatea "Ovdius" din Constanța, secția Musical.
Este licențiat în Artele Spectacolului, secția coregrafie, la Universitatea "Ovidius" din Constanta și absolvent al Colegiului Național de Arte Regina Maria, unde a obținut diploma de Instructor Coregraf - Nivel III 10/10.
Printre performanțe putem enumera titluri precum cel de campion european la Youth American Grand Prix, secțiunea dans contemporan, campion național la dans contemporan la Olimpiadele Naționale de Coregrafie sau totlul de Best Male Dancer obținut la concursuri naționale de renume.
De asemeni, Cosmin este finalist al show-ului tv, România Dansează, difuzat pe Antena 1 și finalist al show-ului tv, Românii au Talent, difuzat de Pro TV.
Este fost balerin la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța unde a a dansat în spectacole precum: Lacul Labedelor, Spărgătorul de Nuci, Giselle, Cenușăreasa, Crăiasa Zăpezii, Don Quijote, Peer Gynt și multe altele.
Printre colaborări, mai putem enumera și statutul de balerin la Teatrul Național de Stat din Constanța.
A fost dansator la Worldwide Entertainment Productions - Paris C'Show unde a lucrat cu cea mai bună companie de croaziere de lux din Franța, și anume Ponant care se numără în primele 10 din întreaga lume.
În trecut a mai colaborat ca dansator sau coregraf la trupe de dans precum Revolution, New Force of Dance, Total Dance Center sau Magic Star by Iurie Brais.
Momentan este colaborator la Opera Comică pentru Copii, dansator în cadrul Andra Media Productions și dansator în baletul ProTV.
Ca stiluri de dans abordează baletul clasic și neoclasic, dansul contemporan, dansul modern, dansul de caracter, jazz dance, street dance, cabaret, acrobatii sau percuție corporală.
Dezvoltat de WEO