Adrian Coroian | online manager, master trainer

PREZENTARE
Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul producției muzicale, Adrian Coroian a compus și produs de-a lungul timpului numeroase piese mzuicale și remixuri pentru diferiți artiști români și internatționali.
În 2010 a câștigat concursul "Remix Liberty Parade's Anthem", organizat de Vibe FM, remixând imnul Liberty Parade alături de alți 200 de DJ din lumea întreagă.
Producția a fost inclusă pe compilația oficială a evenimentului, alături de nume mari precum Tiesto, Steve Aoki, Faithless sau Tristan Garner.
A urmat o serie de remixuri pentru piesele unor artiști ca Avicii, Skrillex, Rihanna, Coldplay, Touch & Go sau Tinie Tempah.
În 2019 a produs coloana sonoră a spectacolului de dans "Hora Sânzienelor" unde a compus peste 20 de piese muzicale și a adaptat numeroase melodii traditionale românești alături de The Red Hall Orchestra, Wallach, The Scripcars sau Cristina Buia, materialul continând piese din stiluri precum folclor stilizat, muzica clasică, drumstep, pop și rock alternativ.
La Dance Sport Academy, pe lângă partea de organizare și comunicare în online, se ocupă de predarea modulului de muzicalitate, punând accentul pe noțiunile de tempo muzical și ritm, dar și pe editarea muzicală a unei piese menite să fie coregrafiată sau a colajelor muzicale.
Dezvoltat de WEO